lördag 13 september 2008

11 veckor

Idag fyller lillskrutten 11 veckor. Det firade vi med vägning. Vågen visade 8,3 kg!!!! Han har alltså gått upp nästan ett kilo sen förra veckan!

Han är ändå inte det minsta tjock. Jag kan ju dock säga att det känns i benen när man ska gå i trapporna med honom.. för att inte säga att han blivit större.. det går ju knappt att bära honom längre =)

11 veckor 8,3 kg
10 veckor 7,4 kg
9 veckor 6,9 kg

Annars tycker jag att det går lätt med honom.. Nästan för lätt.
Sitta vid matskålen och vänta.. inga problem
Hundmöten så sätter han sig ner och tittar, får han hälsa och leka är han däremot fartig.
Peppar peppar, rumsrenheten går hur bra som helst. Inga olyckor på ett par dagar nu och han kan hålla sig mycket längre.
Han är obehagligt miljötrygg. Var på klubben medan de tränade skott och han såg inte ens ut att höra dem. Lägger sig och sover också om han känner att han är trött.
Lämnade bort honom och Fritz till Erika medan jag var och kollade på utställningen idag. Hade gått hur bra som helst! Inget gnäll alls. Han hade dock lekt massor med Erikas flat Albin.
Människor är roliga att hälsa på till en början. Hälsar lagomt, sen ska Fritz jagas.

Jag vet inte, men jag väntar som bara på att allt ska börja gå åt skogen så jag är på helspänn hela tiden. =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Försök att istället njuta av att allt går så bra just nu! För jag kan nästa garantera att den dagen kommer när gränser ska testas, regler är bortglömda och öronen fulla med vadd...

Men den där tryggheten är ju guld värd! Pappas pojke :)

Sandra sa...

Jag håller med mor min... Pappas pojke!!! Och njuuuuut nu, för de dåliga dagarna kommer när han blir utbytt till en liten djävul. I promise!